Bootcamp

Stok achter de deur nodig?

Lekker in de buitenlucht sporten, wij zijn jouw stok achter de deur. Ik en mijn trainers zorgen ervoor dat je elke week weer pittige en leuke workouts doet en het ook blijft vol houdt. 

Ga lekker buiten sporten! Dat is ons motto. Ik en of mijn trainers zorgen ervoor dat je elke week weer een Pittige en leuke workouts doet en het ook blijft vol houden.   De oefeningen hebben een hoge intensiteit en zijn zwaar en snel. Samen met andere enthousiaste bootcampers ga jij nieuwe uitdagingen aan en verleg je jouw grenzen.
bootcamp
De Bootcamp is voor elk niveau. Bij deze full-body workout train je alle spiergroepen. Tijdens de training werk je aan je houding en techniek. De focus in de  Bootcamp ligt op het verbeteren van kracht en conditie. Door de gevarieerde onderdelen van de training behaal je in korte tijd veel resultaat.

De bootcamp is geschikt voor iedereen die zich wil voorbereiden op een Obstacle run. Voor hardlopers is de Bootcamp ideaal als ondersteuning op je hardlooptrainingen.

Ervaar zelf hoe prettig het is om je hoofd helemaal leeg te maken en hoe buiten sporten je nieuwe energie geeft. Ga lekker buiten sporten met ons! Wil je een keer echt meemaken wat bootcampen is, dan is onze 8 weken fit bootcamp een uitstekend begin.

bootcamp oefeningen

Abonnement 1

  • Intake + meeting
  • 1 keer in de week – 1 bootcamp les op locatie naar keuze

€ 9,95,- per maand

Abonnement 2

  • Intake +meeting
  • Onbeperkt trainen op bootcamp locatie

€ 14,95,- per maand

Strippenkaart

5 rittenkaart

  • Onbeperkt trainen op bootcamp locatie

€ 27,50,- 

10 rittenkaart

  • Onbeperkt trainen op bootcamp locatie

€ 50,-

bootcamp deelnemersbootcamp trappen